Scrimă: Duminică, 14 mai, la București se dispută Cupa Europei 2017 la floretă feminin

Data: 6 iulie 2017, 17:23 | Autor: Kadi Bulgakov

Duminică, 14 mai, în Sala Regimentului de Gardă ”Mihai Viteazul” din București Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, în colaborare cu Federația Română de Scrimă, va organiza pentru al patrulea an consecutiv Cupa Europei la floretă feminin, competiție la care vor participa 6 echipe.

Echipe participante: SVSM Kiev (Ucraina), Hapoel Akko Romach Abirim (Israel), Şcoala de scrimă Chişinău (Republica Moldova) Escalibur Fencing Club (Bulgaria), CSA Steaua Bucureşti și CSU Poli Timișoara.

Cupa Europei la floretă feminin este o competiție intercluburi, la care participă echipele campioane naționale en-titre. Confederația Europeană de Scrimă a acordat României dreptul de a organiza acest turneu, pentru al patrulea an consecutiv, iar echipa ce se va ocupa de buna desfășurare a competiție va fi CSA Steaua București. Clubul militar a cucerit titlul de campioană națională în 2016. La competiția ce se va desfășura în capitală va fi prezent și președintele Confederației Europene de Scrimă, domnul Stanislav Pozdniakov.

În 2016 trofeul Cupa Europei a revenit clubului italian Fiamme Gialle, în timp ce formația CSA Steaua București s-a clasat pe poziția secundă.

Programul competiției de duminică 14 mai va fi următorul:
Ora 09:00 – Control echipament;
Ora 09:30 – Ședință tehnică;
Ora 10:00 – Debut grupe de 3 echipe;
Oa 13:30 – Finala mică și meciuri de clasament;
Ora 16:00 – Finala mare;
Ora 17:15 – Festivitate de premiere.

Intrarea publicului la competiție va fi liberă.

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!