Simona Halep a avut puterea să glumească la capătul a două meciuri epuizante: „O să dorm, dorm, dorm”

Data: 10 august 2018, 11:11 | Autor: Kadi Bulgakov

Simona Halep a avut parte de o zi dificilă la Rogers Cup. Numărul unu WTA a trebuit să lupte într-o singură zi cu două adversare puternice: Anastasia Pavlicenkova și Venus Williams.

Sportiva din România a afirmat că deși a fost o zi complicată, o poate considera frumoasă, pentru că a câştigat ambele partide.

„Cred că nu a fost ziua ei cea mai bună, dar am simţit că trebuie să stau concetrată la fiecare minge, nu conta scorul, a trebuit să fiu concentrată la fiecare punct. Cred că am jucat bine şi cred că pentru amândouă a fost o zi grea. O să dorm, dorm, dorm. Nu a fost o zi uşoară, dar a fost frumoasă cu două victorii. Este extraordinar să fiu din nou în sferturi aici şi vreau să vă mulţumesc tuturor că aţi venit. De fecare dată când joc, tribunele sunt pline. Mă bucur de timpul petrecut pe acest teren frumos, abia aştept să joc mâine şi să fac un meci bun”, a declarat Halep, la interviul de pe teren, după meicul cu Williams.

Simona Halep, locul 1 WTA, a acces în sferturile de finală ale Rogers Cup, după ce trecut, vineri (joi, la Montreal), cu scorul de 6-2, 6-2, de americanca Venus Williams, locul 14 WTA.

Atât Simona, cât și Venus au fost nevoite să dispute două partide joi, din cauza programului dat peste cap de condițiile meteo nefavorabile.

În meciul precedent, Halep izbutise să treacă de Anastasia Pavliucenkova, locul 28 WTA, cu 7-6 (9), 4-6, 7-5, în timp de Venus Williams o eliminase pe românca Sorana Cîrstea.

Simona Halep o va înfrunta pe Caroline Garcia, locul 6 WTA, în sferturile de finală ale Rogers Cup, vineri (sâmbătă, nu înainte de ora 01.30, ora României).

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!