Simona Halep a început pregătirea la Miami. Mesajul numărului doi mondial – VIDEO

Data: 17 martie 2019, 1:42 | Autor: Kadi Bulgakov

Simona Halep se află în această perioadă la Miami, acolo unde va lua startul la al doilea turneu de categorie Premier Mandatory al SUA.

Românca a făcut deja primele antrenamete de acomodare cu suprafața de joc de la Miami Open și între două schimburi de mingi și-a găsit timp să le transmită și fanilor un mesaj:

„Salutare lume, eu sunt Simona Halep și sunt fericită să revin la Miami Open”, a spus numărul doi mondial.

Citește și: Andreescu îi poate întinde o mână de ajutor lui Halep

După eliminarea prematură de la Indian Wells, Simona Halep a coborât pe locul trei în clasamentul WTA la zi, dar în funcție rezultatul finalei BNP Paribas Open dintre Bianca Andreescu și Angelique Kerber poate coborâ pe patru.

Doar victoria canadiencei de origine română o menține pe Halep pe locul trei.

Simona Halep poate reveni pe locul unu

Cea mai bună jucătoare de tenis din România, Simona Halep, poate reveni pe locul unu în clasament.

Cea mai simplă variantă prin care Simona poate redobândi locul unu WTA este: să ajungă cel puțin în finală, iar Naomi Osaka să nu treacă de turul doi + Kvitova și Kerber să ajungă maxim în semifinale (Kerber poate ajunge în finală, dar în acest caz românca ar fi obligată să câștige).

Miami Open va avea loc în perioada 18-31 martie și va debuta cu două zile de calificări. În urma calificărilor, alte 12 nume vor accede pe tabloul principal atât în proba masculină cât și în cea feminină. Ofiacialii au anunțat că vor oferi opt wild card-uri la această ediție.

Anul trecut Simona Halep a părăsit foarte rapid Miami Open. Românca a capitulat în turul trei în fața polonezei Agnieszka Radwanska, scor 3-6 6-2 6-3.

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!