Simona Halep și adevărul despre colaborarea cu Darren Cahill. Ce le-a spus americanilor

Data: 16 mai 2019, 9:52 | Autor: Kadi Bulgakov

Simona Halep vorbește la superlativ de fiecare dată când primește o întrebare legată de fostul său antrenor Darren Cahill. La fel a făcut-o și acum când a dezvăluit cum și-a îmbunătățit jocul sub comanda australianului.

Simona a vorbit în presa de peste Ocean despre importanţa lui Darren în evoluția jocului său.

Cred că mi-am îmbunătăţit jocul, care era unul defensiv pe vremuri. Simt că am câştigat în agresivitate şi asta datorită lui Darren. El m-a învăţat cum să fac tranziţia de la jocul defensiv la cel ofensiv. De asemenea, cred că şi serviciul e mai bun acum.

Dacă mă uit la jocul meu, cred că am tot timpul un plan A şi un plan B. Însă depinde de câtă energie am şi de ce stare am pentru a pune în aplicare planul B, care este mai agresiv. Încerc tot timpul să îmi îmbunătăţesc jocul pentru că acum celelalte jucătoare mă cunosc. După atâţia ani în circuit, trebuie să vin cu ceva mai bun. Sper că pot schimba şi alte lucruri„, a spus Simona, citată de Tennis World USA.

• Tenis WTA, Roma, turul 2: Mihaela Buzărnescu – Julia Goerges (joi, ora 11:00, Digi Sport 2) şi Simona Halep – Marketa Vondrousova (joi, ora 13:00, Digi Sport 2)

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!