Simona Halep dezvăluie cum a reușit să treacă peste momentele de nervozitate din teren

Data: 22 august 2019, 20:47 | Autor: Kadi Bulgakov

Simona Halep a ajuns la New York, acolo unde se pregătește intens, sub comanda lui Darren Cahill, pentru ultimul turneu de Mare Șlem al anului, US Open.

Înainte de startul turneului din SUA românca a dezvăluit cum a reușit să treacă peste stările de nervozitate din teren, ajutată de un psiholog.

“Lucrez cu o doamnă psiholog de aproape doi ani şi m-a învăţat nişte exerciţii pentru a trece peste aceste stări de nervozitate. M-a ajutat să mă accept aşa cum sunt, chiar dacă sunt o persoană emotivă, şi, din momentul acela, am început să îmi controlez emoţiile pe teren. Am început să mă preţuiesc mai mult ca persoană, să mă apreciez mai mult când fac lucruri bune şi, atunci când fac greşeli, să le accept. Acum, acceptând greşeala, mi-e mai uşor să mă preţuiesc” , a declarat Simona Halep, la emisiunea Garantat 100% de la TVR.

După trofeul de la Wimbledon, românca atacă supremaţia şi la New York. Deși așteptările sunt mari, cea mai bună performanță a fostului lider mondial în momentul de față este accederea în semifinale în anul 2015 când a fost eliminată în două seturi de Flavia Pennetta, scor 6-1, 6-3.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!