”Mă simțeam răvășită!” Simona Halep, în lacrimi la capătul duelului cu Vondrousova: ”Am plâns în vestiar după mult timp”

Data: 13 martie 2019, 9:11 | Autor: Kadi Bulgakov

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a pierdut, marţi, în trei seturi, cu Marketa Vondrousova din Cehia, locul 61 WTA, în optimile turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Înfrângerea de ieri seară a afectat-o extrem de mult pe româncă. Fostul număr unu mondial a susţinut că a plâns la vestiare după ce a fost eliminată de Vondrousova.

„Infrângerile sunt mai uşoare acum, trec mai repede peste ele, dar încă sunt dezamăgită şi supărată că am pierdut. De fapt, am plâns în vestiar după mult timp pentru că am pierdut. Dau sută la sută în fiecare meci, în fiecare turneu, din acest motiv sufăr puţin când pierd”, a spus Simona la conferinţa de presă.

„Simţeam că trebuie să plâng. Sufăr după fiecare înfrângere şi cred că este un lucru bun”, a adăugat Simona.

„Mi-am găsit ritmul abia după setul secund, simţeam că pot să câştig meciul. Dar după primul game am pierdut multă energie şi mă simţeam răvăşită în unele momente şi am comis anumite greşele, iar ea a dominat apoi meciul. Am jucat puţin greşit, am alergat prea mult şi am fost prea defensivă”, a explicat Simona.

Pentru prezenţa în optimi Simona Halep va fi recompensată cu un premiu de 91.205 dolari şi cu 120 de puncte WTA.

Anul trecut, Simona Halep a părăsit copetiția în semifinale, fiind învinsă de actualul număr unu WTA, Naomi Osaka. Japoneza a părăsit și ea între timp turneul de la Indian Wells, învinsă fiind de Bencic în sferturile de finală, cu un neverosimil 6-3, 6-1.

De la Indian Wells Simona va merge direct la Miami, acolo unde va lua parte la un alt turneu de categorie Premier Mandatory.

CITEȘTE ȘI:
• Vondrousova, prima victorie în fața unei jucătoare din top zece WTA. Halep pierde locul doi – Rezumatul VIDEO
• Bianca Andreescu scrie istorie la Indian Wells. Calificare en fanfare în sferturi: ”Am alergat ca o nebună”

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!