Simona Halep, nominalizată pentru Fed Cup Heart Award

Data: 14 martie 2019, 22:00 | Autor: Kadi Bulgakov

Simona Halep, numărul doi mondial, a fost nominalizată, alături de alte trei sportive, la Heart Award (Premiul Inimii), după evoluţia sa remarcabilă din meciul cu Cehia, din primul tur al Fed Cup, potrivit site-ului oficial al competiţiei.

“Cele patru li se alătură nominalizatelor din trei grupe regionale – Johanna Konta şi Natalia Vihlianţeva în Europa/Africa, Carolina Melingeni Rodrigues Alves şi Maria Camila Osorio Serrano pentru Americi şi Zarina Diyas şi Zhang Shuai pentru Asia/Oceania”, se menţionează pe site-ul fedcup.com.

Simona Halep a avut o evoluție extraordinară în echipa României, care a trecut de deţinătoarea trofeului, Cehia, cu 3-2, la Ostrava, administrându-i prima înfrângere pe teren propriu din 2009 încoace.

În sfertul de finală cu Cehia, Simona a învins-o fără drept de apel pe Katerina Siniakova, cu 6-4, 6-0, pentru ca în al doilea meci de simplu să treacă în trei seturi de fostul lider mondial Karolina Pliskova, scor 6-4, 5-7, 6-4.

România s-a calificat în premieră în semifinalele competiţiei de când aceasta se desfăşoară după actualul format.

”Fed Cup Heart Award a ajuns la ediţia a zecea şi dorește să recompenseze jucătoarele care şi-au reprezentat ţara cu distincţie, au arătat curaj excepţional pe teren şi dăruire faţă de echipă”, mai scrie sursa sus menționată.

Votul se va desfășura în perioada 15-22 martie, iar cele patru câştigătoare vor fi anunţate luni, 25 martie. Câştigătoarele va primi un cec pe care îl va dona.

Simona Halep a fost recompensată cu Fed Cup Heart Award în 2014, pentru zona Europa/Africa.

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!