Tenis: Evoluția româncelor în prima zi la BRD Bucharest Open 2017

Data: 17 iulie 2017, 20:48 | Autor: Kadi Bulgakov

Astăzi, s-au disputat primele partide de pe tabloul principal de la BRD Bucharest Open 2017. Irina Bara, Irina Camelia Begu, Raluca Olaru, Ana Bogdan, Elena-Gabriela Ruse și Alexandra Dulgheru și-au încheiat evoluțiile.

Perechile românești formate din Irina Camelia Begu/Raluca Olaru și Ana Bogdan/Elena-Gabriela Ruse au fost primele care au luat startul în competiția de la București. Irina Begu și Raluca Olaru s-au impus în două seturi, ]n fa’a perechii Ana Bogdan/Elena-Gabriela Ruse, scor 6-3, 7-5.

Irina Bara, la simplu, a pierdut în primul tur al BRD Bucharest Open, turneu dotat cu premii totale de 226.750 dolari, în fața bielorusei Aliaksandra Sasnovici (100 WTA) în două seturi, 6-4, 6-4.

Românca Alexandra Dulgheru s-a calificat pe tabloul principal al turneului de la București după ce a reușit două victorii în patru ore. În primul meci a revenit de la 0-4 în setul decisiv, impunându-se cu 6-3, 4-6, 6-4, în fața italiencei Jasmine Paolini, după aproape două ore și 20 de minute de joc. În ultimul meci al calificărilor Alexandra Dulgheru a obținut o victorie facilă în fața sportivei din Chile, Daniela Seguel, scor 6-3, 6-2.

Jaqueline Cristian a devenit prima jucătoare din România calificată în turul 2 al BRD Bucharest Open după ce a trecut de Kateryna Kozlova, scor 4-6, 6-4, 6-2. Românca a revenit după ce a fost condusă cu un set și 4-2 pentru adversară.

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!