Tenis: Locul 3 pentru Romania la Tennis Europe Nations Challenge U12 de la Dijon

Data: 12 august 2019, 12:15 | Autor: Nănuț Mădălina

Lotul National de tenis U12 al Romaniei format din Gabriel GHEȚU (Viva Tenis Club Galați), David Cristian CARTEPUTREDĂ(Viva Tenis Club Galați), și Rareș Teodor PIELEANU (Asoc. Tenis Club Victor Hănescu), însoțiți de antrenorul de la CS Olimpia, Alexandru Ghiță, au incheiat pe locul 3 la la Tennis Europe Nations Challenge U12 de la Dijon, din Franta, si au obtinut medaliile de bronz.

Echipa României a terminat pe locul 2 în Grupa A, după ce a învins Italia (2-1) și Franța (2-1), fiind învinsă cu 3-0 de Cehia, și a jucat în meciul pentru medaliile de bronz cu Spania, locul 2 în Grupa B.

David Cristian CARTEPUTREDĂ a făcut foarte repede 1-0 pentru România, după o victorie categorică cu Andres Santamarta Roig, scor 6-3, 6-1, pentru ca Gabriel GHEȚU să stabileasă, fără prea mari emoții, scorul final după o victorie cu 6-4, 4-6, 6-2, în fața lui Sergio Planella.

La acest scor, meciul de dublu nu s-a mai jucat, iar România a terminat pe podiumul acestui turneu final al Tennis Europe Nations Challenge de la Dijon.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Sursa: Federatia Romana de Tenis

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!