Tenis: Simona Halep, Ion Tiriac si Ilie Nastase s-au intalnit cu 300 de copii la Cluj

Data: 16 octombrie 2019, 12:13 | Autor: Nănuț Mădălina

300 de copii din Cluj-Napoca s-au intalnit marti, 15 octombrie, cu Simona Halep, Ion Tiriac si Ilie Nastase pe terenul de tenis.

Evenimentul organizat de Federatia Romana de Tenis si Winnes Sports a avut ca si obiectiv popularizarea tenisului in randul copiilor.

Si eu am avut emotii azi. Sper ca toti copiii s-au simtit la fel de bine cum m-am simtit eu alaturi de ei”, a declarant Simona Halep la final.

La conferinta de presa organizata dupa eveniment, presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ion Tiriac,  s-a aratat nemultumit de bugetul alogat sportului: „Eu nu vreau să ajungă tenisul ce a ajuns gimnastica. (…) Problema este extraordinar de gravă, pentru că nu îi pasă nimănui pe unde ajunge sportul. (…) După Halep, mi-e tare frică că ne ducem în neant dacă nu se fac nişte centre federale şi Clujul este probabil primul în care se poate face şi primarul dvs şi-a dat consimţământul la acest lucru, nişte centre pentru copii. (…) Cu toată responsabilitatea, în era comunistă era mai bine cu sportul, era mai bine cu învăţământul, chiar dacă erau celelalte restricţii îngrozitoare. (…) Bugetul Ministerului Tineretului şi Sportului e 0,0048% din bugetul statului român. (…) Dacă mâine dimineaţă eu aş fi ministrul sportului, în prima şedinţă de guvern m-aş urca pe masă – vorbesc serios – şi le-aş spune dacă nu le e ruşine cu 0,0048% şi nu m-aş da jos de pe masă până când nu aş obţine 1%. Dacă nu, să-şi facă ei treaba. Dar ăştia suntem, cu ăştia defilăm”.

 URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵                       

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!