Handbal feminin: ”Tigroaicele” caută o victorie la șase goluri în returul sferturilor Ligii Campionilor

Data: 13 aprilie 2019, 13:08 | Autor: Nănuț Mădălina

”Tigroaicele” caută o victorie la șase goluri în returul sferturilor Ligii Campionilor, cu Metz, pentru a ajunge, a patra oară consecutiv, în Final Four-ul de la Budapesta.

Un meci cât un sezon întreg. Asta se poate spune despre partida pe care fetele de la CSM București o au astăzi, de la ora 21.00, în Franța, contra celor de la Metz.

Confruntarea retur a sferturilor Ligii Campionilor pornește de la avantajul de cinci goluri pe care handbalistele lui Emmanuel Mayonnade l-au obținut vinerea trecută, în Sala Dinamo, din București (31-26).

Sportivele de la CSM București au plecat încrezătoare în Franța și cu gândul doar la calificarea în careul de ași al Ligii Campionilor, o performanță pe care au realizat-o în fiecare sezon, în ultimii trei ani.

Ne dorim să câștigăm cu Metz. Credem că se poate și vrem și ne impunem să sperăm că putem remonta aceasă diferență de cinci goluri. Doresc să le spun tuturor să fie alături de noi pentru că avem nevoie de toată lumea. Vrem să schimbăm norocul, în primul rând, să nu mai punem presiune pe noi așa cum am făcut-o în meciul de acasă, să jucăm degajate și să ne bucurăm de handbal” – Paula Ungureanu, portar CSM București.

”Avem nevoie de o minune la șase goluri în Franța. Ar fi o mare dezamăgire să nu ajungem la Budapesta, nici nu mă gândesc că aș putea vedea Final Four-ul de la televizor. Nu cred că franțuzoaicele se vor relaxa având în vedere rezultatul din tur, deși ne-am dori asta, dar nu au cum să fie liniștite cu cinci goluri avans” – Bianca Bazaliu, inter CSM București.

………..

* Este pentru prima dată în trei ediții ale Ligii Campionilor în care Metz a ajuns în faza sferturilor și franțuzoiacele s-au impus în manșa tur.

* Metz nu a mai pierdut un meci pe teren propriu în Liga Campionilor din ianuarie 2017

* CSM București a ajuns de trei ori în Final Four-ul Ligii Campionilor, Metz nu s-a calificat niciodată în careul de ași al celei mai tari competiții intercluburi de pe continent.

Final Four-ul Ligii Campionilor are loc la Budapesta, în perioada 11-12 mai.

Sursă: https://www.csmbucuresti.ro

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!