Tigroaicele joacă sâmbătă ultimul meci din cadrul Grupei A a DELO EHF Champions League

Data: 13 februarie 2021, 0:00 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa feminină de handbal a Clubului Sportiv Municipal București va juca sâmbătă, 13 februarie, în Franța, ultimul meci din cadrul Grupei A a DELO EHF Champions League. Tigroaicele vor da piept cu Metz Handball.

Partida, care va fi găzduită de „Palais Omnisports Les Arenes Metz”, este programată de la ora 17.00 (ora României) și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport.

Cele două formații sunt vecine de clasament. Metz Handball ocupă poziția secundă în Grupa A, cu 18 puncte, în timp ce fetele noastre se află pe „3”, cu 17 puncte. Lider înaintea ultimei runde este Rostov-Don, 19 puncte, care va juca tot sâmbătă și tot de la aceeași oră cu meciul de la Metz, pe teren propriu în compania formației FTC-Rail Cargo Hungaria (locul 4 cu 16 puncte).

CSM și Metz s-au mai întâlnit în acest sezon al Ligii Campionilor, în partida tur, de la Sala Polivalentă din Capitală, care s-a disputat pe 13 septembrie. Tigroaicele au învins atunci cu 31-26 (17-10). Cea mai bună marcatoare a echipei noastre a fost Cristina Neagu, cu 12 reușite.

După meciurile din acest week-end, CSM București își va afla adversara din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Sursă: https://www.csmbucuresti.ro

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!