Volei masculin: Faza I a Cupei Romaniei incepe joi cu partida dintre Steaua Bucuresti si Stiinta Explorari Baia Mare

Data: 19 noiembrie 2019, 15:35 | Autor: Nănuț Mădălina

Cupa Romaniei la volei masculin, Faza I, incepe joi, 21 noiembrie, cu partida dintre CSA Steaua Bucuresti si CS Stiinta Explorari Baia Mare.

Confruntarea va incepe la ora 17:30 in Sala “Mihai Viteazul” din Bucuresti. Accesul la meci se face pe baza de bilet a carui valoare este de 10 lei, biletele putand fi achizitionate la intrarea in sala.

Invingatoarea va intalni in Faza a II-a a Cupei Romaniei pe ACS Volei Municipal Zalau.

Organizatorii meciului asteapta lumea in numar cat mai mare si promit celor prezenti ca vor avea parte de volei de calitate, dar si o serie de surprize pregatite pentru acest meci: jocuri de lumini, momente de dans si concursuri cu premii.

Al doilea meci al Fazei I va avea loc vineri, 22 noiembrie, si va aduce fata in fata pe CS Unirea Dej si CS “U” Cluj. Castigatoarea partidei va intalni in faza urmatoare pe CSM Arcada Galati.

Ultimul meci al primei faze din Cupa Romaniei le va aduce la fileu pe CSM Gloria Buzau si CSM Campia Turzii. Partida va avea loc duminica, 24 noiembrie, de la ora 13:00. Echipa invingatoare va intalni in Faza a II-a pe SCM U Craiova.

CSU UV Timisoara s-a calificat automat in Faza a II-a a Cupei Romaniei, din lipsa de adversar, si se alatura celor 4 formatii deja calificate: SCM U Craiova, ACS Volei Municipal Zalau, CS Dinamo Bucuresti si CSM Arcada Galati.

Formatia din Timisoara va intalni in Faza a II-a pe detinatoarea trofeului in sezonul 2018-2019, CS Dinamo Bucuresti.

Program Faza I in Cupa Romaniei la volei masculin:

Joi 21.11.2019

CSA Steaua Bucuresti – CS Stiinta Explorari Baia Mare, ora 17:30

Vineri 22.11.2019

CS Unirea Dej – CSU Cluj, ora 18:00

Duminica 24.11.2019

CSM Gloria Buzau – CSM Campia Turzii, ora 13:00

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!