Volei feminin: Bine ai revenit la Dinamo, Milagros Collar!

Data: 24 iunie 2020, 22:15 | Autor: Nănuț Mădălina

Managementul echipei feminine de volei Dinamo pregătește una dintre cele mai spectaculoase campanii de transferuri din ultimii ani. Vicepreședintele clubului, Marian Ștefan, și instructorul secției, Dan Tănase, au obținut semnătura unei jucătoare valoroase, care a mai îmbrăcat tricoul alb-roșu în sezonul 2014-2015: Milagros Collar.

Milagros Collar (universal / 32 de ani, 1,88 metri înălțime) revine la Dinamo după cinci ani. ”Este o jucătoare de forță, care a avut procentaje excelente și la prima sa evoluție la Dinamo. Suntem siguri că și acum va fi la fel. O sportivă de valoare, cum este ea, nu s-ar fi întors într-un loc unde nu s-a simțit bine. Noi îi spunem, bun venit!”, a declarat vicepreședintele Marian Ștefan.

Milagros Collar a evoluat în ultimul sezon la două echipe, în Ungaria, la Bekescsaba, și în Coreea de Sud, la Hyundai Hillstate. După sezonul disputat la Dinamo (2014-2015), ea a mai evoluat la CSM Târgoviște (2015-2018) și la Nilufer Belediyesi (Turcia / 2018-2019).

De naționalitate spaniolă, Milagros Collar este o jucătoare puternică și penetrantă, capabilă să destabilizeze orice apărare. ”Mă bucur că am revenit la cel mai mare club al României și sper să contribui la îndeplinirea obiectivelor din acest sezon”, a declarat Milagros Collar.

Collar este a doua jucătoare anunțată pentru noul sezon după Nneka Onyejekwe (centru).

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!