Volei feminin: Bogdan Paul va antrena formația CSU Belor Galați

Data: 10 iunie 2019, 21:09 | Autor: Nănuț Mădălina

După jumătate de sezon în care a antrenat  formația Bekescsaba, din Ungaria, Bogdan Paul se întoarce în România unde în sezonul 2019-2020 se va ocupa de destinele echipei CSU Belor Galați.

“In primul rand, Galatiul e o mai veche cunostinta a mea, am mai lucrat patru ani aici. Pot spune ca aceia au fost unii dintre cei mai frumosi ani din cariera mea, asa ca revin cu mare placere. Proiectul este unul foarte eficient, cu o colaborare intre un club universitar si un element important din mediul privat, ceea ce face bine voleiului in general.
M-am intalnit cu cei din conducerea clubului, discutiile purtate au fost pozitive si m-au determinat sa accept propunerea din partea lor
”, a declarat noul antrenor al echipei CSU Belor Galați.

La doar 40 de ani, Bogdan Paul se poate mândri cu o vastă experiență în ceea ce privește modul de a conduce o echipă. A început ca și antrenor secund la CSU Metal Galați și a continuat la următoarele echipe:  Rapid Bucuresti, CSM Sibiu, CSM Lugoj, CSM Tg. Mures, CSM Bucuresti, SCM Pitesti, Agroland Timisoara si Bekescsaba (Ungaria).

Formația CSU Belor Galați va începe sezonul 2019-2020 în deplasare pe terenul echipei CSM Lugoj.

În sezonul 208-2019, formația CSU Belor Galați s-a clasat pe locul 8.

 URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵                       

Sursa: CSU Belor Galați

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!