Volei feminin: CSM Lugoj și-a definitivat lotul pentru sezonul 2020-2021

Data: 18 iulie 2020, 13:12 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa de volei feminin CSM Lugoj și-a definitivat lotul pentru sezonul 2020-2021 după ce a ajuns la un acord cu trei jucătoare din Serbia: Marija Zelenovic, Milena Koprivica și Katarina Canak.

Marija Zelenovic, 28 de ani și 1.87 m, va evolua la CSM Lugoj pe postul de extremă. În carieră a trecut pe la ZOK Novi Sad, MD Zrenjanin, L.T. University – SUA, Sremska Mitrovica, AEL Limassol – Cipru, Spartak NIS Subotica, C.S.O Voluntari, în returul campionatului trecut.

Milena Koprivica, 24 de ani și 1,83 m, va juca pe postul de centru. A evoluat pentru MD Zrenjanin și Jedinstvo Stara Pazova.

Katarina Canak, 25 de ani și 1.86 m, va evolua pe postul de centru. Katarina a fost căpitanul echipei Crvena Zvezda Beograd, multiplă campioană națională, este fostă compenentă a lotului național de junioare al Serbiei. A mai jucat și la Zeleznicar Lajkovac.

Din sezonul trecut și-au prelungit întelegerea cu CSM Lugoj 10 jucatoare: căpitanul echipei – Diana Balintoni, liberoul Adriana Popa, secundul Laura Petria, coordonatorul Bianca Albăstroiu, universalul Alexandra Panțiru,  junioarele Georgiana Popa, Andra Badiu-Savu și Patricia Bărbulescu, dar și universalul Nina Kocic și secundul Tamara Ignjic, ambele din Serbia.

În sezonul 2020-2021 echipa va fi condusă de antrenorul principal Ugljeșa Segrt, secundul Dragan Grbic și preparatorul fizic Vasile Canea, staff-ul echipei este completat de Mircea Roșu, statistician și Viktoria Fedko, fizioterapeut.

 URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵                       

Sursa: FB - CSM Lugoj - volei

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!