Volei feminin: CSM Târgoviște a transferat din SUA

Data: 22 iulie 2020, 21:25 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa de volei feminin CSM Târgoviște a anunțat transferul unei jucătoare din Statele Unite ale Americii. Leah Meyer a semnat un contract pentru sezonul 2020-2021.

„Sunt în măsură să vă confirm transferul jucătoarei Leah Meyer, din Statele Unite ale Americii. Mă bucur că am reușit să ajungem la un acord cu o voleibalistă tânără, de mare perspectivă, care cred că ne va ajuta mult în campionatul următor”, a declarat Cristian Savu, directorul Clubului Sportiv Municipal Târgoviște.

Leah Meyer, 22 de ani și 1.90 m, va juca la CSM Târgoviște pe postul de centru, iar în trecut a evoluat pentru Kentucky University.

Mihaela Pamfil, libero, a ales să continue încă un sezon la formația CSM Târgoviște.  Voleibalista are 24 de ani și 1.63 m. În trecut a mai evoluat pentru Dinamo București, FC Argeș Pitești și CS „U” NTT Data Cluj Napoca.

De asemenea, CSM Târgoviște a anunțat zilele trecute transferul unei sportive din Bulgaria, Maria Yordanova. Voleibalista de 18 ani și 1.80 m va evolua la CSM Târgoviște pe postul de extremă.

Maria Yordanova este componentă de bază a echipelor de junioare și tineret ale Bulgariei, a evoluat pentru formația Levski Sofia (Bulgaria) și este la prima experiență în afara țării sale.

CSM Târgoviște a anunțat și plecarea sportivei Yusleyni Herrera.

 URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵                       

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!