Volei feminin: CSM Volei Alba-Blaj își completează lotul cu tânăra Sorina Miclăuș

Data: 7 ianuarie 2019, 20:58 | Autor: Nănuț Mădălina

Vicecampioana României, formația CSM Volei Alba Blaj, va conta din 2019 pe serviciile uneia dintre cele mai valoroase tinere voleibaliste din România, extrema Sorina Miclăuș, jucătoare care va împlini, pe 15 aprilie, 20 de ani.

Originară din Brașov, Sorina Miclăuș (1,80 m) a semnat un contract pe un an și jumătate cu vicecampioana Europei și vine la Volei Alba Blaj de la UVT Agroland Timișoara, echipă care i-a oferit, în acest sezon, debutul în Divizia A1.

Sorina Miclăuș s-a aflat, vara trecută, în pregătire cu naționala de senioare a României, ea fiind componentă a loturilor naționale de cadete și de junioare. La nivel de juniori, Sorina Miclăuș are în palmares trei medalii: bronz alături de CS Bravol Brașov (2015, Cadete), aur (2017, Divizia Junioare) și argint (2018, Divizia Junioare), ultimele două cu Agroland Timișoara.

Am fost foarte onorată de interesul celei mai bune echipe din România și de aceea am acceptat cu bucurie să vin la Blaj și să progresez în carieră. Sper să mă integrez cât mai repede în colectivul echipei, să mă ridic la așteptările pe care le are clubul și, treptat, să joc cât mai mult și mai bine pentru Volei Alba Blaj”, a declarat noul număr 5 al vicecampioanei Europei.

Transferul Sorinei Miclăuș reprezintă doar un pas în obiectivul de a aduce la Blaj tinere voleibaliste românce de mare perspectivă. Clubul nostru însă va fi foarte atent în alegerea jucătoarelor transferate, exemplul cel mai clar fiind dat de faptul că primele două voleibaliste din România sunt de la Volei Alba Blaj.

Prin semnarea unui contract pe un sezon și jumătate cu Sorina Miclăuș, Volei Alba Blaj dorește să aibă continuitate la nivelul lotului de jucătoare. Până acum, clubul nostru are asigurate, pentru sezonul viitor, serviciile a trei voleibaliste tinere: Maja Aleksić, Aleksandra Ćirović și Sorina Miclăuș.

CSM Volei Alba Blaj va începe anul 2019 cu o dublă în compania formației CSU Belor Galați. Cele două echipe se vor întâlni pe 15 ianuarie în meciul ce contează pentru etapa a 10-a a Diviziei A1 la volei feminin, iar pe 16 ianuarie se vor duela în faza a II-a  a Cupei României.

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!