Volei feminin: Dinamo a realizat un nou transfer pentru sezonul 2019-2020

Data: 13 august 2019, 20:53 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa de volei feminin CS Dinamo Bucuresti a realizat un nou transfer pentru sezonul 2019-2020. În tricoul alb-roșu va juca sârboaica Maja Savic.

Dinamo va avea la fileu, în sezonul viitor, o jucătoare valoroasă din Serbia. Centrul Maja Savic (1,89 m înălțime, 26 de ani) a acceptat să se alăture noului proiect Dinamo.

Maja Savic este născută pe 14 august 1993 și are în palmares o medalie de bronz la Jocurile Europene de la Baku 2015 cu naționala Serbiei. Maja a jucat la campioana Serbiei, Vizura (2014-2015), iar în ultimele două sezoane a evoluat în Polonia, la Muszyna, și în Serbia, la Zelesnicar.

Dinamo a anunțat până acum șase transferuri internaționale la nivelul lotului de jucătoare: Naoko Hashimoto (Japonia / coordonator), Marina Vujovic (Serbia / libero), Maria Karakasheva (Bulgaria / secund), Maja Burazer (Croația / universal), Natalia Martins (Brazilia / centru) și Maja Savic (Serbia / centru).

Și-au prelungit contractele: Diana Andreea Ariton (centru), Maria Adriana Matei (secund), Ariana Pîrv (secund) și Roxana Iancu (centru).

Antrenor: Stevan Ljubicic (Serbia)

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!