Volei feminin: Edina Selimovic se alatura echipei FC Arges | Echipa argeseana a inceput pregatirea pentru noul sezon

Data: 2 august 2019, 14:35 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa de volei feminin FC Arges, proaspat promovata in prima liga voleibalistica romaneasca, continua seria de transferuri pentru sezonul 2019-2020.

Ultima sportiva care se alatura lotului argesean este Edina Selimovic, jucatoare de origine bosniaca care in sezonul trecut a evoluat pentru CSU Belor Galati. Noua voleibalista de la FC Arges activeaza pe postul de centru, are 28 de ani (04.06.1991) si 188 cm. In trecut a mai evoluat pentru: ZOK SMEK (Bosnia), Pocari Swear lady Warriors (Filipine), Arkansas Little Rock (SUA).

Incepand cu data de 1 august, echipa FC Arges si-a reluat pregatirile pentru noul sezon competitional. Primul meci oficial al echipei FC Arges va avea loc in data de 5 octombrie in prima etapa a Diviziei A1 la volei feminin, pe teren propriu cu echipa CSM Targoviste.

In Cupa României, FC Argeș va juca pe 16 octombrie în optimi cu CSM Lugoj, iar dacă va câștiga, adversarul din sferturi va fi CSM București.

Lotul echipei pentru sezonul 2019-2020 este alcatuit din: Ramona Postea( transfer de la CSU Belor Galați), Sânziana Motroc( transfer de la Dinamo București), Katarina Jovanovic( transfer de la UVT Agroland Timișoara), Edina Selimovic( transfer de la CSU Belor Galați), Mihaela Ilie, Alexandra Scarlat, Andrea Lakovic( transfer de la CSM Târgoviște), Evgenija Milivojevic( transfer de la Aguere La Laguna), Elena Moale, Alexandra Stroe, Briana Constantin, Iuliana Cazamir, Roxana Țucmeanu( transfer de la Dinamo București), aceasta din urmă nu a fost prezentă la pregatire, fiind convocată la lotul național al Romaniei.

Antrenori: Cristina Zanfir, Roxana Davidescu,

Preparator fizic: Bogdan Vâlcu.

Sursa: FB - FC Arges Volei

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!