Volei feminin: Miercuri 16 ianuarie se disputa ultimele trei partide din sferturile de finala ale Cupei Romaniei | O partida se vede la Digi

Data: 14 ianuarie 2019, 15:48 | Autor: Nănuț Mădălina

Miercuri 16 ianuarie 2019 se vor disputa ultimele trei partide din sferturile de finala ale Cupei Romaniei la volei feminin. CSM Bucuresti este prima echipa calificata in Final Four-ul competitiei dupa ce s-a impus sambata, 12 ianuarie, in minimum de seturi pe terenul formatiei CS “U” NTT Data Cluj.

Primul meci al zilei de miercuri le va aduce fata in fata pe CSU Belor Galati si CSM Volei Alba Blaj, cu incepere de la ora 12:00. Cele doua echipe se vor intalni si marti 15 ianuarie cu incepere de la ora 17:00 in partida ce conteaza pentru etapa a X-a a Diviziei A1 la volei feminin.
Ambele partide se vor disputa in Sala Sporturilor “Dunarea” din Galati, iar intrarea va fi libera pentru publicul galatean.

Al doilea meci al zilei de miercuri si singurul care va fi transmis la Digi Sport le va aduce la fileu pe CS Dinamo Bucuresti si CSM Targoviste. Confruntarea va avea loc in Sala Dinamo din Bucuresti cu incepere de la ora 17:30.

Ultimul meci al sferturilor de finala ale Cupei Romaniei va avea loc la Lugoj in Sala I.K. Ghermanescu intre CSM Lugoj si CS Stiinta Bacau. Intrarea este libera pentru cei care vor sa isi sustina favoritele, iar meciul va incepe la ora 18:30.

Program meciuri sferturi de finala Cupa Romaniei la volei feminin:
Miercuri 16.01.2019
CS Dinamo Bucuresti – CSM Targoviste, ora 17:30, Digi Sport
CSM Lugoj – CS Stiinta Bacau, ora 18:30
CSU Belor Galati – CSM Volei Alba Blaj, ora 12:00

Final Four-ul Cupei Romaniei la volei feminin va avea loc in perioada 14-15.05.2019.

Urmarește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!