Volei m: Dinamo a încheiat primul contract pentru sezonul următor

Data: 6 aprilie 2021, 15:55 | Autor: Nănuț Mădălina

CS Dinamo București a început formarea echipei de volei masculin pentru noul sezon și pri6vește cu încredere spre viitor.

Bozidar Cuk este primul sportiv care își prelungește contractul pentru încă un sezon cu formația dinamovista, informează clubul pe facebook.

Managementul echipei masculine de volei Dinamo privește deja spre sezonul viitor. Primul jucător confirmat pentru stagiunea 2021-2022 este secundul Bozidar Cuk, unul dintre cei mai valoroși jucători din campionatul României. În vârstă de 28 de ani, muntenegreanul a avut mai multe oferte, inclusiv de la echipe din România, dar a preferat să continue pentru al patrulea sezon consecutiv în ”alb-roșu”.

Cuk a venit la Dinamo între turul și returul sezonului 2018-2019, având încă din start evoluții entuziasmante. El a contribuit decisiv la ultimele două trofee câștigate de Dinamo, Cupa României 2019 și Cupa României 2021. La ultima finală, disputată anul acesta cu SCMU Craiova, ”tunarul” dinamovist a punctat de 28 de ori.

Bozidar Cuk este un jucător exponențial, în jurul căruia se poate construi o echipă puternică. Are valoare, are caracter. A intrat pe teren și a dat totul chiar și atunci când n-a fost refăcut complet din punct de vedere medical. Faptul că am semnat cu Cuk este o confirmare a obiectivelor noastre pentru sezonul viitor”, declară managerul echipei de volei masculin Dinamo, Eduard Chermeș.

În sezonul 2020 – 2021, CS Dinamo București va juca pentru locurile 5 -8. Dinamovistii au fost la doar 2 seturi de calificarea în play-off -ul Diviziei A1 la volei masculin.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!