Volei masculin: Arcada Galati debuteaza astazi in Liga Campionilor. „Avem nevoie de suportul publicului gălățean!”

Data: 6 noiembrie 2019, 12:12 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa de volei masculin CSM Arcada Galati debuteaza astazi, 6 noiembrie, in Liga Campionilor. Formatia antrenata de Sergiu Stancu va disputa meciul tur din turul 2 preliminat al Ligii Campionilor pe teren propriu in Sala Sporturilor Dunarea din Galati.

CSM Arcada Galati intalneste campioana Serbiei, formatia Vojvodina Novi Sad, cu incepere de la ora 17:00. Confruntarea va fi transmisa in direct la TVR 3.

Biletele pentru accesul la meci mai pot fi cumparate intre orele 14:30 – 17:00 de la Sala Sporturilor Dunarea. Pretul unui bile teste de 10 lei.

„Este o mândrie pentru orașul Galați, după ce s-a reușit câștigarea titului de Campionă anul trecut, această participare în preliminariile Ligii Campionilor…Sperăm ca oamenii să vină într-adevăr să ne susțină pentru că în aceste partide se simte aportul publicului, pentru că vom întâlni un adversar foarte important și pentru orașul Galați este o mândrie să putem participa la acest nivel. Avem nevoie de suportul publicului gălățean!” 💓 Sergiu Stancu, antrenor CSM Arcada Galați

„Acest meci a venit într-un moment foarte bun pentru noi. Echipa noastră este pregătită” .Guillermo Hernan, căpitanul echipei CSM Arcada Galați

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!