Volei masculin: Confirmări și reveniri la echipa Dinamo

Data: 24 iunie 2020, 22:09 | Autor: Nănuț Mădălina

Managementul echipei masculine de volei continuă să definitiveze lotul în vederea noului sezon competițional. Cinci dintre jucătorii care au evoluat în sezonul trecut vor continua în tricoul alb-roșu. Lor li se va alătura și Adrian Holotă, care a început sezonul trecut la Dinamo, dar s-a transferat la Timișoara.

Dinamo va miza și în sezonul următor pe un grup puternic de jucători români. După transferul anunțat al internaționalului Gabriel Cherbeleață (universal), managementul echipei a asigurat continuitatea unui grup format din cinci voleibaliști: Răzvan Mihalcea (centru), Codrin Mocanu (centru), Ionuț Manda (ridicător), Mihai Mărieș (libero) și Alexandru Ionescu (universal). Acestora li se va alătura tânărul Adrian Holotă (19 ani / secund), jucător care a început sezonul anterior la Dinamo, dar a fost cedat la Timișoara, pentru a avea posibilitatea de a fi cât mai mult pe teren. El a fost de altfel titular la echipa bănățeană.

”Avem un grup omogen de jucători români, majoritatea componenți ai loturilor naționale. Cu jucătorii străini pe care îi vom aduce vom avea un lot mai puternic față de anul trecut”, a declarat managerul echipei, Eduard Chermeș. Dinamo a încheiat sezonul trecut pe locul 3 în Divizia A1.

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!