Volei masculin: Craiovenii hotărâți să lupte până la capăt în Divizia A1

Data: 19 aprilie 2019, 21:44 | Autor: Nănuț Mădălina

Sâmbătă, 20 aprilie, și duminică, 21 aprilie, se desfășoară partidele din etapa a 7-a a Play-Off-ului Diviziei A1 la volei masculin. Meciul dintre CSM București și CSA Steaua București va fi transmis în direct la Digi Sport, sâmbătă de la ora 12:00.

Tot sâmbătă, CSM Arcada Galați primește vizita formației CS Dinamo București. Meciul va începe la ora 18:00 și se va disputa în Sala Sporturilor ”Dunărea” din Galați.

Etapa a 7-a se încheie în Bănie, acolo unde formația SCM U Craiova se va duela pentru puncte cu ACS Volei Municipal Zalău. Deși știu că îî așteaptă un meci greu, oltenii promit că  vor face un meci bun și vor încerca să obțină toate cele 3 puncte.

Răzvan Olteanu, jucător SCM Craiova:“Vreau să facem un meci foarte bun duminică, chiar dacă nu vom porni favoriţi. Toate meciurile din play-off sunt grele şi sper să ne impunem. Va conta mult acest joc, pentru a mai avea şanse la locul 2, contează fiecare punct.”

Dănuţ Pascu, antrenor SCM Craiova:“Duminică vom disputa încă un meci din categoria thriller-elor, pentru că toate partidele din play-off sunt foarte grele. În următorul meci vom întâlni o formaţie foarte puternică, Zalăul, care va veni foarte motivată. Eşecul de la Dinamo ne-a scos din lupta pentru titlu şi rămâne să ne luptăm pentru locul 2. Ca un bilanţ al acestui sezon, am câştigat 20 de partide şi am pierdut 5, nu cred că este un bilanţ rău.”

Program etapa a 7-a din Play-Off-ul Diviziei A1 la volei masculin, locurile 1-6:
Sâmbătă 20.04.2019
CSM București – CSA Steaua București, ora 12:00, Digi Sport
CSM Arcada Galați – CS Dinamo București, ora 18:00
Duminică 21.04.2019
SCM U Craiova – ACS Volei Municipal Zalău, ora 18:00

Clasament Divizia A1 la volei masculin, locurile 1-6:
1 CSM Arcada Galați – 62 puncte
2 ACS Volei Municipal Zalău – 59 puncte
3 SCM U Craiova – 57 puncte
4 CSM București – 42 puncte
5 CS Dinamo București – 42 puncte
6 CSA Steaua București – 29 puncte

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!