Volei masculin: SCM U Craiova vrea trei puncte din meciul cu Timișoara

Data: 30 octombrie 2019, 19:28 | Autor: Nănuț Mădălina

Vineri, 1 noiembrie 2019, de la ora 17:30, echipa de volei masculin SCM U Craiova primește vizita formației CSU UV Timișoara. Meciul care va avea loc în Sala Polivalentă din Craiova contează pentru etapa a patra a Diviziei A1 la volei masculin.

Înaintea meciului din etapa a patra, SCM U Craiova ocupă poziția a șasea în clasamentul Diviziei A1, având acumulate 5 puncte, în urma a două victorii și o înfrângere, în timp ce formația de pe malul Begăi ocupă ultima poziție, cu 0 puncte.

Avem nevoie de puncte, pentru că vine o perioadă mai încărcată de meciuri.

Prezenți într-o conferință de presă,  antrenorul Dănuț Pascu și jucătorul Igor Jovanovic au vorbit depre disputa de vineri din care speră să obțină maximum de puncte.

Igor Jovanovic, jucător SCM Craiova:Încă nu suntem foarte omogeni, pentru că ne-am întâlnit toţi destul de târziu şi avem destul de mult de lucrat la antrenamente. Sper să progresăm la fiecare meci, şi când vom fi în formă maxima ne vom putea lupta cu orice echipă din campionat. ”

Dănuţ Pascu, antrenor SCM Craiova:Sper ca echipa să joace cât mai bine şi să câştigăm. Avem nevoie de puncte, pentru că vine o perioadă mai încărcată de meciuri. Suntem în grafic până acum, am pierdut un punct nescontat cu Buzăul. Meniul cu Timişoara nu va fi aşa uşor cum îl văd unii, iar jucătorii trebuie să înţeleagă că trebuie să fie serioşi la acest meci. Numai aşa vom putea obţine cele trei puncte.”

 URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵                       

Sursa: SCM Craiova

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!