Volei masculin: ”Tricolorii” joacă astăzi ultimul meci din Silver League. Hai România!

Data: 30 iunie 2019, 10:58 | Autor: Nănuț Mădălina

Naționala de volei masculin a României va disputa astăzi, duminică 30 iunie 2019, partida retur din finala Ligii Europene de Argint, Silver League.

”Tricolorii” vor întâlni cu începere de la ora 17:00 în Sala Polivalentă din Alexandria pe sportivii din Grecia.  Partida dintre România și Grecia va fi transmisă în direct la TVR HD.

În manșa tur disputată în Grecia, voleibaliștii români s-au impus cu scorul de 3-2(20-25,30-28,20-25,25-23,15-10), astfel că pleacă ca și favoriți în meciul disputat astăzi pe teren propriu.

România are nevoie de o victorie pentru a câștiga Silver League și pentru a-și asigura participa în sezonul viitor al Golden League.

Laurențiu Lică, căpitanul echipei naționale a României:Da, victoria de la Pireu a fost importantă, dar echipa greacă rămâne foarte puternică. Pentru noi cel de-al doilea meci va fi mai dificil decât primul – este ceva de genul jocului împotriva Finlandei, când la Craiova ne-am calificat în finala Campionatului European din 2019. Acum, echipa noastră are mai multă încredere, avem șapte victorii la rând în Silver League și sperăm să ne menținem la fel până la sfârșit. „

Naționala României s-a calificat în finala Ligii Europene de Argint după ce a încheiat Grupa B cu victorii pe linie, fiind singura formație neînvinsă din acest sezon. Rezultatele ”tricolorilor” în Grupa B au fost: 3-1 în ambele partide cu Azerbaijan, 3-0 în meciurile cu Danemarca și 3-0 în confruntările cu Georgia.

Echipa națională de volei feminin a României a câștigat vineri, 28 iunie, Liga Europeană de Argint, după  ce s-a impus în  meciul de pe teren propriu cu Slovenia, scor 3-0, și și-a adjudecat  setul de aur, 15-12.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!