Volei masculin: Tricolorul Ploiești a început pregătirea pentru noul sezon; obiectiv – Titlul Național

Data: 9 august 2017, 20:46 | Autor: Nănuț Mădălina

Luni, 7 august, s-a dat adunarea pentru formația LMV Tricolorul Ploiești, echipă ce vizează pentru noul sezon competițional 2017-2018 să își treacă în palmares Titlul de Campioană a României în Divizia A1.

Sub îndrumarea antrenorilor Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu s-au prezentat la primul antrenament următorii jucători: : Bogdan Olteanu (36 ani), Aleksandar Milivojevic (34 ani, Muntenegru, rămas din sezonul trecut) – extreme, Cristian Bartha (31 ani) – coordonatori, Julian Bissette (26 ani, St. Lucia), Pavel Dushkov (25 ani, Bulgaria, rămas din sezonul trecut) – centri, Philipp Kroiss (29 ani, Austria) – libero, Laurenţiu Lică (37 ani) – universal.

De la reuniune au absentat o serie de jucători care fie sunt angrenați în meciuri cu echipele naționale, fie înca nu și-au rezolvat problemele în totalitate cu vizele de ședere în România, iar aceștia sunt: Ovidiu Darlaczi (18 ani), Gijs Jorna (28 ani, Olanda) – extreme, Jose Manuel Carrasco Angulo (28 ani, Venezuela, rămas din sezonul trecut) – coordonator, Kostiantyn Zhylinskyi (34 ani, Ucraina, rămas din sezonul trecut) – centru, Nelson Murangwa (24 ani, Rwanda) – universal.

De menționat ca Ovidiu Darlaczi, juniorul din echipa Tricolorului Ploiești,  participă zilele acestea în Serbia alături de Echipa Națională de volei masculin U19 la Balcaniadă.

Echipa din Ploiesși va efectua în primul stadiu o pregătire în Ploiești, urmând ca în perioada 14-25 august formația să se antreneze într-un cantonament centralizat la munte, la Cheile Grădiștei. Până la începerea noului sezon staff-ul prognozează că LMV-ul va juca opt-nouă partide test, printre care și un turneu la Sala „Olimpia”.

„Împreună cu persoanele din conducerea echipei, am avut ca obiectiv îmbunătăţirea valorică a lotului faţă de anul trecut. Şi sunt foarte încântat de echipa pe care o am la dispoziţie şi sunt convins că vom reuşi să ne îndeplinim obiectivele trasate de club. Avem în componenţă jucători cu experienţă, cu valoare ridicată, şi, împreună cu nucelul de jucători care au rămas din sezonul trecut, pe care ne bazăm în continuare şi care deja cunosc metodele mele de lucru, sunt convins că prin acest mix vom crea o echipă puternică. Echipa a fost formată pentru a câştiga titlul de campioană şi sunt convins că avem puterea şi toate elementele necesare atingerii acestui obiectiv”, a declarat antrenorul echipei LMV Tricolorul Ploiești – Sergiu Stancu.

La acest start de pregătire a luat parte și un jucător aflat în probe – Cristian Petcu (25 de ani) – universal.

Sursa: tricolorullmvploiesti.ro

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!