Volei masculin: Ultima etapă a turului Diviziei A1 începe sâmbătă – 2 decembrie | Tricolorul Ploiești se transformă în ajutorul lui Moș Nicolae

Data: 1 decembrie 2017, 23:13 | Autor: Nănuț Mădălina

Sâmbătă, 2 decembrie, și duminică, 3 decembrie, se vor disputa ultimele partide ale turului Diviziei A1 la volei masculin.

5 partide din etapa a 11-a urmează a se disputa sâmbătă, iar meciul care va închide turul primului eșalon voleibalistic românesc le va aduce față în față pe echipa nou promovată – CSS 2 CNE UKRO Baia Mare și liderul Diviziei A1 după 10 etape – CSA Steaua București. Meciul se va disputa duminică de la ora 17:00.

Un moment special în etapa a 11-a va avea loc la Ploiești acolo unde formația Tricolorul LMV Ploiești și-a pus în gând să devină ajutorul lui Moș Nicolae în această iarnă pentru copiii de la un orfelinat din oraș. Cei 12 ”tricolori” , împreună cu antrenorii lor au pregătit daruri pentru cei mici și în același timp apelează la suporterii care sâmbătă vor veni în Sala Sporturilor ”Olimpia” la meciul cu CS Unirea Dej, să se alăture inițiativei lor de a face sărbătoarea Sfântului Nicolae mai frumoasă pentru sufletele mici.
Suporterii sunt așteptați cu mic, cu mare la sală, dar și cu un ursuleț de pluș pentru copiii de la orfelinat. Darurile vor fi adunate de jucători la finalul partidei și vor fi puse în desaga lui Moș Nicolae alături de celelalte daruri.

Tot sâmbătă, Arcada Galați va primi vizita ”lanternei roșii” a competiției – CSU UV Timișoara, în timp ce Dinamo va juca meciul de pe teren propriu în deplasare la Zalău. Știința Baia Mare se va duela pentru puncte, acasă, cu CS ”U” Cluj, în timp ce SCM U Craiova va încheia returul Diviziei A1 pe terenul formației CSM București.

Nici o partidă din etapa a 11-a nu va fi televizată.

Programul etapei a 11-a cuprinde următoarele meciuri:
Sâmbătă 02.12.2017
CS Arcada Galați – CSU UV Timișoara, ora 18:00
CSM București – SCM U Craiova, ora 17:00
LMV Tricolorul Ploiești – CS Unirea Dej, ora 18:00
CS Dinamo București – ACS Volei Municipal Zalău, ora 18:00, se joacă la Zalău
CS Știința Baia Mare – CS ”U” Cluj, ora 18:00
Duminică 03.12.2017
CSS 2 CNE UKRO Baia Mare – CSA Steaua București, 17:00

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!