Volei masculin: Voleibalistii de la CS “U” Cluj au inceput pregatirea. Lotul complet pentru noul sezon competitional

Data: 8 august 2019, 14:45 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa de volei masculin CS “U” Cluj s-a reunit miercuri 7 august in vederea inceperii pregatirii pentru noul sezon competitional 2019-2020. Sub comanda noului antrenor principal, Romeo Lotei, la prima strigare au fost toti cei 17 sportivi ai formatiei clujene

Voleibaliștii se vor pregăti pe plan local, iar în luna septembrie vor susține un meci aniversar cu ocazia Centenarului. În cadrul acestui meci se va prezenta lotul pentru sezonul 2019-2020, data exactă a partidei urmând a fi anunțată ulterior, precum și echipa adversă.

Ieri a avut loc întrunirea lotului. Vom începe pregătirea cu un nou antrenor principal. L-am numit, din nou, pe domnul Romeo Lotei. Acesta are și un preparator fizic și un lot de 17 jucători, dintre care 2 ne reprezintă și acum la turneele de beach volley din țară. Toate posturile sunt acoperite și jucătorii nu prezintă probleme medicale. Începem pregătirea fizică și în curând vom intra și în sala de joc, unde se vor efectua antrenamentele cu mingea”, a declarat Bogdan Ungureanu, managerul echipei.

Ștefan Verciuc, în vârstă de 19 ani, este ultimul jucător sosit la echipa universitară. El a jucat în sezonul precedent la CSM Suceava, junioratul făcându-l la CSS-LPS Suceava.

Am avut două motive pentru care am ales Clujul: Facultatea de Matematică și Informatică, care este printre cele mai bune, și echipa Universitatea Cluj, unde pot să fac sport de performanță. Mă bucur că am ajuns aici și, îmi doresc, să joc cât mai bine în noul sezon”, a spus Ștefan Verciuc.

Lotul complet

Centri: Marius Șoloc, Claudiu Iov, Natan Savan, Alexandru Voinea, Adrian Pop

Ridicători: Filip Constantin, Silviu Grigoraș, Eduard Catrina, Verciuc Ștefan

Secunzi: Nagy Csaba, Ștefan Someșan, Cătălin Neag, Mădălin Dăineanu, Andrei Muraru (probe)

Fals: Vlad Negrean, Ionuț Pop

Libero: Mihai Popovici

Staff

Antrenor: Romeo Lotei

Preparator fizic: Lucian Bodârnea

Manager sportiv: Bogdan Ungureanu

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Sursa: CS U Cluj

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!