100 de zile până la Jocurile Olimpice Tokyo 2020

Data: 14 aprilie 2021, 16:29 | Autor: Nănuț Mădălina

Mai sunt 100 de zile pana la startul Jocurilor Olimpice de Tokyo 2020.

Dupa un an de amânare din cauza pandemiei cu noul coronavirus, s-a intrat in linie dreaptă cu desfășurarea celui mai asteptat eveniment din viața oricarui sportiv.

Team România pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 are deja  60 componenți, urmând ca și alții să se alăture în următoarele 100 de zile.

Cu 100 de zile înainte de marele eveniment, o parte dintre sportivii calificați și oficialități își exprimă gândurile.

Tot ce contează e lupta, echipa și puterea de a uni! Cei mai buni dintre noi vor fi acolo! Jocurile Olimpice Tokyo 2020 înseamnă pentru mine încredere și mândrie! Ne vedem la Tokyo!  Și eu sunt Team Romania!” Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

…..

A fost de patru ori la Jocurile Olimpice și a adunat 3 medalii, un argint și două de bronz. A cincea oară speră să fie cu … noroc la aur!

Marian Drăgulescu este cel mai titrat gimnast român din toate timpurile, are 31 de medalii câștigate la marile competiții.

Jocurile Olimpice sunt speciale, e tot ce poate trăi mai frumos un sportiv. Ne vedem la Tokyo! Și eu sunt Team Romania!”

…..

Totul pentru acest vis! Simona Halep vrea să ducă drapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo și să urce pe podium.

Eu cred că acest vis poate deveni realitate pentru că în spatele lui sunt milioane de clipe de antrenament și multă dorință. E spirit, e ambiția de a câștiga un titlu olimpic. Tot ce contează e lupta, echipa și puterea de a uni oamenii! Cei mai buni dintre noi vor fi acolo!

Jocurile Olimpice Tokyo 2020 însemană pentru mine încredere și mândrie! Ne vedem la Tokyo! Și eu sunt Team Romania! ”

……

A marcat istoria olimpică, e simbolul perfecțiunii în sport și, la 45 de ani după primul 10.00 de la JO Montreal 1976, Nadia Comăneci  e încă în sala de gimnastică, inspiră copiii să facă mișcare, motivează sportivii să creadă în visul lor.
Un moment pe care nu-l vei uita niciodată! Susțin Team Romania la Jocurile Olimpice Tokyo 2020!”

……..

Ana Maria Popescu Brânză va concura la Tokyo la a 5-a ediție de Jocuri. Ana are în palmares două medalii olimpice: aur la Rio 2016 și argint la Beijing 2008.

Ne vedem la Tokyo! Cei mai buni dintre noi vor fi acolo! Și eu sunt Team Romania!”

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Sursă: Comitetul Olimpic și Sportiv român

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!