Haltere: Nouă medalii pentru sportivii români în prima zi a Campionatelor Europene U23

Data: 19 octombrie 2019, 16:03 | Autor: Nănuț Mădălina

În prima zi a Campionatelor Europene de Haltere pentru Juniori și Tineret, Etapă de Calificare Olimpică Gold și Silver pentru Tokyo 2020, desfășurate la București, la Rin Grand Hotel,  sportivii români au obținut 9 medalii.

Cosmina Pana, legitimata la CSM Bacau, si Bianca Dumitrescu, CS Farul Constanta, au urcat pe podiumul categoriei 45 Kg Juniori, in timp ce, onesteanca Mihaela Cambei a obtinut 3 medalii de argint, in limitele categoriei 49 Kg Juniori.

In cadrul categoriei 45 Kg Juniori, Bianca Dumitrescu a castigat aurul, la totalul olimpic, cu 152 Kg, depasindu-si coechipiera, de pe locul 2, Cosmina Pana, cu 3 Kg. La stilul smuls, Dumitrescu a terminat pe locul 2, cu 68 Kg, bronzul fiind castigat de Pana, cu 66 Kg. Aurul, la aruncat, i-a revenit tot Biancai Dumitrescu, cu 84 Kg, iar medalia de bronz Cosminei Pana cu 83 Kg.

Tot la Juniori, in cadrul categoriei 49 Kg, Mihaela Cambei a reusit sa castige 3 medalii de argint, cu 77 Kg, la smuls, 93 Kg, la aruncat, si 170 Kg, la totalul olimpic.

Campionatele Europene de Juniori si Tineret U23 – Etape de Calificare Olimpica GOLD si SILVER Tokyo 2020 se desfășoară în perioada 18-27 octombrie la ”Rin Grand Hotel”, în București. La competiție participă 400 de sportivi din 38 de țări.

FOTO: FB – Federatia Romana de Haltere – Romanian Weightlifting Federation

 URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵                       

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!