Ramona Ionel a obtinut medalia de Bronz la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lausanne

Sportiva Ramona Ionel a obtinut medalia de bronz la patinaj viteza, echipe mixte internationale, la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lausanne. Pentru Team Romania este prima medalie de la aceasta competitie.

Echipa mixta internationala 14, din care a facut parte reprezentanta Romaniei alaturi de rusoaica Valeriia Sorokoletova si doi baieti – americanul Tobon Jonathan si finlandezul Tuukka Suomalainen, a obtinut al treilea timp 2:05.96, fiind devansata de echipele 3 si 16. Echipa castigatoare a avut in componenta o japoneza, o finlandeza, un rus si un austriac, iar team-ul medaliat cu argint a fost alcatuit dintr-o poloneza, o finlandeza, un japonez si un britanic.

Eleva antrenorului Bogdan Adrian Stanescu, Ramona Ionel a urcat astazi pe podium la Ceremonia Mascotelor, maine urmand a avea loc festivitatea in cadrul careia ii va fi oferita pretioasa medalie.

lka Fuzesy, cea de-a doua reprezentanta a Romaniei care participat in intrecerea de patinaj viteza – sprint echipe mixte internationale, a facut parte din echipa 9 care a incheiat pe locul 4.

patinaj vitezaRamona Ionel