Volei: Elevii de la Titulescu vor participa la 3 competiții în weekend-ul 22-23 octombrie

Finalul de săptămână (22-23 octombrie) se anunță  unul  plin pentru elevii de la Colegiul Național Nicolae Titulescu din Craiova care vor participa la 3 competiții voleibalistice organizate de Federația Română de Volei.

Startul se va da sâmbătă 22 octombrie la ora 09:00 atunci când  va începe primul turneu de volei feminin speranțe din sezonul 2016-2017 din cadrul Diviziei Speranțe, Grupa H, Turneul 1 fiind  organizat de CNNT Craiova. Vor participa echipele: CNNT Craiova, CSV Craiova A, CSV Craiova B, CSS Târgu Jiu, iar partida de debut le va avea în teren pe cele 2 echipe ale Școlii Craiovene de volei, urmat de meciul dintre CNNT Craiova și CSS Târgu Jiu.

Tot sâmbătă, dar de la ora 10:30, imediat după prima partida a Turneului de speranțe,  în Sala de la Titulescu se va disputa meciul dintre CNNT Juniors Craiova și CSM Suceava, partida ce contează pentru etapa a doua a Diviziei A2 Seria Est. Echipa antrenată de Daniela Căpățână a pierdut prima confruntare din cadrul competiției, scor 0-3(25-20,25-21, 25-20), partidă ce s-a disputat pe terenul formației CTF Mihai I București.

Duminică, 23 octombrie, la Craiova este programată și partida din cadrul etapei a 3-a a Diviziei Junioare, competiție în cadrul căreia echipa de volei feminin CNNT Craiova va primi vizita formației CSS Caransebeș. Junioarele de la CNNT Craiova speră la un rezultat pozitiv, după ce în cadrul etapei a doua acestea au pierdut pe terenul formației din Râmnicu Vâlcea.

Echipa de volei masculin speranțe CNNT Craiova nu va evolua în acest weekend deși se va da startul și în cadrul Diviziei de speranțe masculin;  În cadrul Serie C din care fac parte există 5 echipe și fiecare dintre acestea nu va juca la câte un turneu. Seria C este alcătuită din: CS Dinamo București, CTF MIhai I București, CSM București A, ACS Academia Volei Titanii Școala 39, CNNT Craiova.

În cadrul Diviziilor de speranțe, atât feminin cât și masculin, meciurile  se vor disputa în cadrul Turneelor organizate de fiecare echipa în parte, în ordinea afișării pe site-ul FRVolei. În competiția de speranțe feminin se califică pentru faza semifinală echipele clasate pe locul 1 și cele mai bune 11 echipe clasate pe locul 2, în timp ce la masculin se califica pentru faza semifinală echipele clasate pe primele 2 locuri și cele mai bune 2 echipe de pe locul 3 din fiecare Serie în parte.

007sport007sport.rovoleivolei femininvolei masculin