Tenis: Andreea Mitu a câștigat turneul ITF de la Arad atât la simplu, cât și la dublu

Data: 23 septembrie 2019, 20:49 | Autor: Nănuț Mădălina

Jucătoarea de tenis Andreea Mitu, legitimată la CSM București , a împlinit ieri 28 de ani și și-a sărbătorit aniversarea în stil mare: a câștigat turneul ITF de la Arad atât la simplu, cât și la dublu.

Andreea Mitu traversează o perioadă fastă a carierei, iar în week-endul trecut și-a adăugat în palmares două trofee importante. Românca a luat startul la turneul ITF de la Arad, atât la simplu (unde premiile totale au fost în valoare de 25.000 de dolari), cât și la dublu, unde a făcut pereche cu turcoaica Basak Eraydin.

Andreea a jucat foarte bine în ambele probe, pe care și le-a și adjudecat.

Sâmbătă, jucătoarea de tenis s-a impus la dublu, în doar 38 de minute. Ea și Eraydin (favorite numărul patru ale turneului) le-au învins pe Roșca/Gavrilă, scor 6-0, 6-1.  Pentru Mitu acesta este al doilea trofeu la dublu al anului, după cel cucerit alături de Sorana Cîrstea, la Lugano (turneu WTA). În total, în întreaga carieră, Andreea Mitu are 22 de titluri la dublu.

Duminică, Andreea MItu (aflată pe locul  945 mondial la startul competiției ) a jucat finala la simplu în fața ibericei Irene Burillo Escorihuela (locul 382 mondial). După aproape trei ore de tenis de mare calitate, românca a câștigat în trei seturi: 6-7 (5), 6-4, 6-4.

Mitu a ajuns astfel la al 19-le titlu la simplu (al doilea în 2019, după cel din Belgia) și de azi a urcat în clasament 78 de locuri, până pe 867.

 URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵                       

Sursa: CSM București

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!