EXCLUSIV | Antrenorul care a câștigat Liga Campionilor cu CSM București, ofertat de un club din Liga Florilor

Data: 12 august 2019, 17:30 | Autor: Kadi Bulgakov

Rasmus Poulsen, antrenorul secund al echipei CSM București în anul 2016 când echipa din Capitală a cucerit trofeul Ligii Campionilor, a fost ofertat de un club din Liga Florilor.

Contactat de 007sport.ro pentru a confirma zvonurile, antrenorul a recunoscut că s-a aflat în negocieri cu un club din Campionatul României de handbal feminin, dar a ales să continue proiectul început la Skovde, acesta fiind sub contract cu clubul din Suedia pentru cel puțin încă un sezon cu posibilitatea de prelungire pe încă un an.

“Am fost contactat, dar nu s-a pus problema să plec. Sunt sub contract și vreau să-mi continui munca începută aici”. Puteți să ne dați un nume? ”Nu are rost să dau nume din moment ce nu am ajuns la o înțelegere. Pot doar să vă spun că este vorba de o echipă care a încheiat sezonul trecut în partea superioară a clasamentului și care are capacitatea, cu siguranță, să producă o surpriză în noul sezon”, a spus Rasmus Poulsen pentru 007sport.ro.

Întrebat dacă l-ar tenta o revenire în handbalul românesc, antrenorul a răspuns: “Nu exclud o astfel de variantă. Dacă voi primi o ofertă concretă de la un club din România, atunci ne vom așeza la masa tratativelor și vom lua decizia cea mai potrivită. Pentru moment însă rămân la Skovde”.

Skovde este unul dintre cluburile de tradiție din Suedia, care a atins apogeul în perioada 2006-2012. În 2008, cu Linnea Torstenson (acum la CSM București) în echipă, câștiga primul titlu național.

În 2018 a fost lansată o strategie de reconstrucție a clubului, mizându-se pe jucătoare tinere, majoritatea crescute la echipele de junioare. Anul trecut, tinerele handbaliste pregătite Rasmus Poulse au încheiat pe locul 9 în Elitserien, iar anul aceata au ca obiectiv calificarea în play-off-ul campionatului.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!