Baschet masculin: Începe Liga Națională de baschet masculin | Baschetbaliștii de la SCM Universitatea Craiova promit Victoria în primul meci din noul sezon

Data: 5 octombrie 2017, 20:00 | Autor: Nănuț Mădălina

Vineri, 6 octombrie 2017, începe noul sezon competițional al Ligii Naționale de Baschet masculin, iar meciul care deschide sezonul 2017-2018 se joacă în Sala Horia Demian din Cluj și are ca și adversare pe Campioana României, U-Banca Transilvania Cluj, și BCMU FC Argeș Pitești.

În cadrul primei etape a Ligii Naționale doar o partidă este transmisă la Digi Sport. Iubitorii baschetului vor putea urmări meciul dintre CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu, sâmbătă, 07.10.2017, de la ora 19:30.

După ce au pierdut calificarea în faza următoare(sferturi de finală) a Cupei României, echipa de baschet SCM U Craiova promite să își ia revanșa în Campionat, iar baschetbaliștii alb-albaștrii așteaptă pe cât mai mulți suporteri alături de ei la primul meci de pe teren propriu din noul sezon competițional.

SCM-ul antrenat de Rami HADAR, Cătălin GÎRLEANU și Dan Mihai IOAN va primii vizita formației nou promovate CS Politehnica Iași. Meciul ce se va disputa în Sala Polivalentă din Craiova va avea loc sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 19:00.

Înaintea partidei jucătorii se arată încrezători și speră să înceapă sezonul cu o victorie.

Iulian ORBEANU, jucător S.C.M. U Craiova:“Suntem nerăbdători să ne revanşăm în campionat după eşecul din Cupă. Ne dorim să avem un parcurs foarte bun în campionat şi primul pas este să trecem de Poli Iaşi. Nu ştim prea multe despre adversari, însă sunt convins că până la ora partidei vom fi puşi la punct din toate punctele de vedere.”

Goran Martinic, jucător S.C.M. U Craiova:“Partida cu Iaşiul se anunţă foarte grea, mai ales că este început de sezon, însă ştim că trebuie să începem campionatul cu un succes. Ne-am pregătit bine până acum şi sper să îmi aduc aportul la prima victorie din campionat.”

Programul primei etape din Liga Națională de baschet masculin cuprinde următoarele partide:
U-Banca Transilvania Cluj – BCMU FC Arges Pitesti, vineri 06.10.2017, ora 18:15, Sala Horia Demian
SCM U Craiova – CS Politehnica Iasi, sambata 07.10.2017, ora 19:00, Sala Polivalenta Craiova
CSM CSU Oradea – BC CSU Sibiu, sambata 07.10.2017, ora 19:30, Sala Antonio Alexe, meci transmis la Digi Sport
Steaua CSM Eximbank – CS Dinamo Bucuresti, duminica 08.10.2017, ora 17:00, Sala Mihai Viteazul
CS Phoenix Galati – BC Mures TG. Mures, duminica 08.10.2017, ora 18:00, Sala Dunarea Galati

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!