Bernadette Szocs a urcat pe podium la Top 16 Europa

Data: 19 septembrie 2021, 15:32 | Autor: Nănuț Mădălina

În perioada 18-19 septembrie la Salonic, în Grecia, s-a desfășurat Top 16 Europa, competiție la care au participat cele mai bune jucătoare ale Europei la tenis de masă. Printre acestea s-au aflat și sportivele românce Elizabeta Samara și Bernadette Szocs.

Bernadette Szocs a încheiat competiția pe poziția a treia și a obținut medalia de bronz la ediția din 2021, după ce a câștigat ediția din 2018 și a obținut argintul în 2019.

Românca a început mai bine meciul cu portugheza Fu Yu, a dus scorul la 3-1 la seturi, a fost aproape să închidă întâlnirea și să joace marea finală. Totuși, adversara a revenit și a învins cu 4-3.

Elizabeta Samara s-a oprit în optimi. Meciul împotriva Hanei Matelova s-a terminat cu victoria jucătoarei din Cehia, scor 4-1.

Concursul de la Salonic a fost ultimul test pentru Bernadette Szocs și Elizabeta Samara, componente ale naționalei feminine, înainte de Campionatul European pe echipe, seniori, care are loc în perioada 28 septembrie – 3 octombrie 2021, la Cluj-Napoca, în BT Arena.

Naționala feminină luptă pentru al treilea titlu european consecutiv.

Biletele pot fi cumpărate de pe www.iabilet.ro, www.bilete.ro sau la următoarele link-uri: https://bit.ly/3jWrjLP și https://bit.ly/3z6pSPm

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Sursă: Federația Română de Tenis de masă

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!