10 medalii în probele de simplu si dublu pentru România la Campionatele Balcanice de tenis de masă 2021

Data: 19 septembrie 2021, 15:59 | Autor: Nănuț Mădălina

Sportivii români prezenți la Campionatele Balcanice de tenis de masă 2021 au obținut 10 medalii în probele de simplu și dublu. Acestea se adaugă celor două(aur și argint) obținute la probele pe echipe.

Medaliile au fost obținute după cum urmează:

⚬Finala în proba de simplu masculin a fost câștigată de Cristian Chirița, după un parcurs fără greșeală și un ultim meci în care l-a învins pe Batuhan Ulucak.

Podium complet românesc la proba de simplu feminin

⚬Andreea Dragoman a câștigat proba de simplu feminin, iar pentru medalia de aur a jucat împotriva Adinei Diaconu, pe care a învins-o cu 4-1. Irina Ciobanu și Alina Zaharia au obținut medaliile de bronz.

⚬La dublu feminin, pe primul loc al podiumului au urcat Alina Zaharia și Andreea Dragoman. Tot pe podium a fost și perechea formată din Irina Ciobanu și Adina Diaconu, cu medalia de bronz.

⚬România a cucerit medalie și la dublu masculin. Alin Spelbuș și Cristian Chirița au obținut bronzul și au fost la un pas de finală, după 2-3 în fața turcilor Sahin și Gul.

⚬Perechea formată din Cristian Chirița și Andreea Dragoman e medaliată cu aur în proba de dublu mixt, în urma finalei jucate împotriva turcilor Sahin și Ozturk. Alina Zaharia și-a asigurat bronzul, alături de Kostadinovic.

Delegația României la Balcaniadă:

• Irina Ciobanu, Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Alina Zaharia

• Alin Spelbuș, Alexandru Manole, Cristian Chirița

• Antrenori : Elena Sebe, Ionuț Seni

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Sursă : Federația Română de Tenis de masă

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!