Bianca Florentina Ghelber va concura astăzi în finala probei de aruncarea ciocanului la Campionatul Mondial

Data: 17 iulie 2022, 15:02 | Autor: Nănuț Mădălina

Bianca Florentina Ghelber, legitimată la CSA Steaua București, va concura în această seară, duminică 17 iulie, în finala probei de aruncarea ciocanului la Campionatul Mondial se atletism în aer liber de la la Eugene (Oregon), în SUA.

Finala va începe la 21:35. Bianca s-a calificat în finală cu a a 8-a performanță a sesiunii de calificări, 72.00m.

….

În finală s-a calificat și Daniela Stanciu. În preliminariile probei la săritura în înălțime, sportiva antrenată de Oana Pantelimon a terminat pe locul secund grupa sa, trecând din a doua încercare la 1,93 m (cea mai bună performanță personală a sezonului egalată).

Daniela a împărțit poziția a doua cu Karmen Bruss din Estonia, care, ca și reprezentanta noastră, a intrat în concurs de la 1,75 m, trecând din prima și la 1,81m, 1,86 m și 1,90 m. Grupa a fost câștigată de ucraineanca Yaroslava Mahuchikh, cea mai bine cotată în ierarhia mondială și deținătoarea titlului indoor obținut la Belgrad, în acest an.
Daniela va evolua în finală marți (19 iulie), de la 03.40 (ora României).

…..

🔜 Mâine dimineață, începând cu ora 03:05, un alt stelist, Alin Firfirică, va încerca să prindă biletul pentru marea finală de la aruncarea discului.
Alin va evolua în prima grupă de calificare.

📱💻 Întreaga competiție se poate urmări LIVE pe canalul de YouTube World Athletics și pe pagina oficială de Facebook – World Athletics.

Sursă foto. FR Atletism

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!