Bronz pentru Angelica Muscalu și Ioana Cârcu la sărituri în apă – proba sincron

Data: 24 iunie 2021, 11:35 | Autor: Nănuț Mădălina

Angelica Muscalu și Ioana Cârcu au obținut prima medalie pentru România la Campionatului European de sărituri în apă pentru juniori de la Rijeka, în Croația.

Tinerele au urcat pe a treia treaptă a podiumului în proba de platformă sincron.

Angelica Muscalu și Ioana Cârcu au câștigat medalia de bronz după ce au totalizat 232,68 de puncte, fiind depășite doar de sportivele din Rusia (Alina Arefeva și Polina Saekova – 271,32 puncte) și Italia (Elettra Neroni și Maia Biginelli – 269,16 puncte).

Tot la concursul de la Rijeka, Angelica Muscalu s-a clasat pe locul patru în proba de platformă, cu 348,40 puncte. În finala disputată tot miercuri, 23 iunie, sportiva din România a fost la 1,10 puncte de podium!

Totodată, în Jump Event, România s-a clasat pe locul 5, cu un total de 263,10 puncte.

Delegația țării noastre la Campionatul European de sărituri în apă pentru juniori de la Rijeka are următoarea componență:
SPORTIVI: Alexandru Avasiloae, Darius Cristian Todirașcu, Cătălin Teodor Zărnescu, Nicoleta Angelica Muscalu, Ioana Andreea Cârcu, Nazanin Adelyne Ellahi, Amelie Forster;
ANTRENORI: Claudia Tiu (șef delegație) și Florin Avasiloae.

Campionatului European de sărituri în apă pentru juniori se desfășoară în perioada 21-27 iunie 2021 în orașul croat Rijeka.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Sursa: FRNPM

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!