Canotaj: 4 echipaje reprezinta Romania la primul concurs de Cupa Mondiala din acest an

Data: 29 mai 2018, 14:42 | Autor: Nănuț Mădălina

De vineri – 1 iunie si pana duminica 3 iunie in Serbia, la Belgrad, se va desfasura primul din cele trei concursuri de Cupa Mondiala de canotaj programate a avea loc in acest an. Romania va fi reprezentata la acest concurs de 4 echipaje masculine.

Celelalte doua concursuri de Cupa Mondiala vor avea loc la Linz, Austria(21-24 iunie) si la Lucerna, Elvetia (13-15 iulie).

Startul Cupei Mondiale ce va avea loc in Serbia se va da vineri de la ora 10. La competitie vor participa echipaje din 42 de tari, cele mai multe urmand a veni din Olanda (22), Marea Britanie (21), China (20), Germania (20).

Cele 4 formatii romanesti care vor lua startul la acest final de saptamana in cadrul Cupei Mondiale sunt alcatuite dupa cum urmeaza:
Echipajul de dublu rame (2-): Marius-Vasile Cozmiuc si Ciprian Tudosa,
– Echipajul de dublu vasle (2x): Ioan Prundeanu si Marian-Florian Enache,
Echipajul de patru rame (4-): Mihai-Vasile Tiganescu, Cosmin Pascari, Stefan-Constantin Berariu si Ciprian Huc (in foto),
Echipajul de opt plus unu (8+): Vlad-Dragos Aicoboae, Florin-Sorin Lehaci, Alexandru Matinca, Constantin Radu, Constantin Adam, Sergiu-Vasile Bejan, Cristi-Ilie Pirghie, Alexandru-Cosmin Macovei si Andrian Munteanu.
– Antrenor – Antonio Colamonici. Antrenor federal – Dorin Alupei

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!