Canotaj: Astazi se da startul intrecerilor la Campionatul National de Fond

Data: 17 aprilie 2019, 12:42 | Autor: Nănuț Mădălina

In perioada 17-20 aprilie 2019 la Timisoara se desfasoara Campionatul National de Fond (6000 m) pentru seniori si tineret, dar si pentru juniori.

Campionatul National de Fond pentru seniori si tineret se va disputa in zilele de 17 si 18 aprilie, urmand ca in datele de 19 si 20 aprilie sa aiba loc intrecerile destinate juniorilor.

Pentru sportivii romani este prima competitie nationala din acest an pe apa.

Pentru întrecerea seniorilor s-au înscris 101 echipaje și 202 sportivi, între care se numără si canotorii din loturile olimpice, veniți direct din Italia, de la Piediluco, unde s-au pregătit și au cucerit nu mai puțin de 15 trofee la Regata Paolo D’Aloja.

Canotorii înscriși la CN Fond de la Timișoara provin de la de la 18 cluburi și asociații sportive: ACS Nada Florilor Fălticeni, CS Ceahlăul P Neamț, CS Dinamo București, CS Mureșul Tg Mureș, CS Olimpia București, CS Știința Constanța, CSA Steaua București, CSM București, CSM Călărași, CSM Drobeta Tr. Severin, CSM Iași, CSM Suceava, CSM Timișoara, CSS Călărași, CSS Orșova, CSS Unirea Iași, CSU Politehnica Timișoara, LPS Nicolae Rotaru Constanța.

Sursa: FB – Federatia Romana de Canotaj

Urmarește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!