Catalin Burlacu și-a depus candidatura pentru șefia Federației Române de Baschet

Data: 23 martie 2021, 16:51 | Autor: Nănuț Mădălina

Fostul jucător international de baschet Catalin Burlacu a anunțat luni, pe o pagină de socializare, că si-a depus candidatura la șefia Federației Române de Baschet.

Alegerile pentru funcţia de preşedinte al FRB vor avea loc în 15 aprilie, iar cu 10 zile înainte vor fi anunţate candidaturile validate

Catalin burlacu

„Buna seara, lumii baschetului din Ro
mania!
Țin să vă anunț  că astăzi mi-am depus candidatura în vederea alegerilor Președintelui Federației Române de Baschet, alegeri care se vor ține în data de 15 aprilie.
Am luat această decizie ținând cont de următoarele :
1. De faptul că acum este momentul ca baschetul românesc să ia o turnură prin care să ieșim în evidență în Europa, iar acesta se poate face datorită oamenilor cu experiență efectivă în 🏀.
2. De faptul că eu consider, că membrii afiliați cu „drept de vot” au cea mai mare nevoie de diversitate în opțiunea votului și nu este firesc ca aceștia să tindă către un vot indecis.
3. Am convingerea că alături de o echipă serioasă și metodică putem atrage fonduri europene, fonduri private, fonduri sociale, pentru întreg baschetul romanesc. Pentru dezvoltare durabilă.
Voi reveni cu detalii..”

Până în prezent şi-au mai depus candidatura Adrian Voinescu, expert la Departamentul Relaţii Internaţionale al FRB, Virgil Stănescu, fost internaţional, precum şi Alexandru Iacobescu, fostul manager al echipei CSU Asesoft Ploieşti.

Actualul conducător al Federației Române de Baschet este Horia Păun.

Sursă: FB – Catalin Burlacu

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!