Cristina Neagu, mesaj emoționant după ratarea calificării la Jocurile Olimpice

Data: 23 martie 2021, 15:10 | Autor: Kadi Bulgakov

Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii, a ținut să le transmită un mesaj fanilor, după ratarea calificării la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Liderul naționalei României a criticat arbitrajul din meciul cu Norvegia.

„Nu vreau să vorbesc despre cât de aproape am fost de calificare, sau despre arbitrajul din primul meci. Pentru că nimic nu mai contează acum, alții vor merge la Jocurile Olimpice iar noi vom privi la televizor. E nedrept? Probabil. Dar lucrurile sunt uneori nedrepte, atât în sport cât și în viață. Vreau în schimb să vă mulțumesc pentru susținere. Mesajele voastre mi-au ajuns la inimă și multe dintre ele mi-au facut efectiv pielea de găină. Și am vrut să știți asta”, a fost mesajul Cristinei Neagu.

La două goluri de calificarea la JO

„Tricolorele” au pierdut în fața Norvegiei, scor 24-29, în grupa a treia a turneului preolimpic de la Podgorica şi au învins Muntenegru, la scorul de 28 la 25 (15-15), dar au ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo la golaveraj.

• Te-ar putea interesa și Miercuri și joi se dispută meciurile din etapa a 13-a a Ligii Florilor. Două meciuri se văd la tv sau Dinamo s-a impus în partida cu CSU Suceava, rămasă restantă din etapa a 18-a

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!