Constantin Popovici și Cătălin Preda s-au clasat pe podium în cadrul clasamentului final al circuitului Red Bull Cliff Diving în 2021

Data: 28 septembrie 2021, 15:40 | Autor: Nănuț Mădălina

Nici o etapă de circuit Red Bull Cliff Diving fără un sportiv român pe podium, niciun clasament general fără doi sportivi români pe podium. Cam asa s-ar putea spune pe scurt că a fost sezonul 2021 al circuitului Red Bull Cliff Diving.

Duminică, 26 septembrie, s-a disputat ultima etapă din sezonul 2021 al circuitului Red Bull Cliff Diving.

Etapa a șasea a avut loc în Italia, la Polignano a Mare, iar Constantin Popovici a ocupat locul secund, cu 435,90 puncte, în timp ce Cătălin Preda a terminat al patrulea, cu 433,20 puncte. Etapa din Italia i-a revenit aceluiași Gary Hunt (Franța) – 466,30 puncte.

(Și etapa a cincea s-a desfășurat tot în Italia, și tot la Polignano a Mare. În cadrul acestei etape, Constantin Popovici s-a clasat pe locul al doilea, cu 286,8 puncte, iar Cătălin Preda a terminat pe poziția a treia, cu 276,9 puncte. Concursul de la Polignano a Mare a fost câștigat de către Gary Hunt (Franța) – 297,6 puncte.)

Odată cu disputarea ultimei etape s-a realizat și clasamentul final al circuitului, iar cei doi sportivi români prezenți în concurs au încheiat pe podium.

Constantin Popovici s-a clasat la finalul sezonului pe locul 2 (640 puncte), iar Cătălin Preda a ocupat locul al treilea (550 puncte). Sezonul 2021 a fost câștigat de francezul Gary Hunt (800 puncte).

Constantin Popovici și Cătălin Preda sunt legitimați la clubul Steaua București, unde sunt pregătiți de antrenorul Florin Avasiloaie.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Foto: RedBull
Sursă: FRNPM

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!