FOTO Volei: Copiii au învățat volei pe zapadă de la echipa României în Munții Erciyes, din Turcia

Data: 11 ianuarie 2019, 21:51 | Autor: Nănuț Mădălina

Vineri 11 ianuarie 2019 echipa feminină care reprezintă România la Turneul European de volei pe zapadă a predat un curs de volei copiilor prezenți în Munții Erciyes, din Turcia.

Sportivele Savastița Gabriela, Corcoz Iustina, Sandu Mădălina și Hododi Ioana Sorina antrenate de Răzvan George Cătălin Ifrim s-au jucat și au predat ceea ce le place cel mai mult, voleiul pe zapadă.

Turneul de volei pe zapadă din Munții Erciyes, din Turcia, a început vineri cu runda de calificare pentru bărbați. Muntele Erciyes este unul dintre punctele de top pentru sporturile de iarnă din Turcia, iar turistii care petrec weekendul pot aștepta cu nerăbdare să petreacă câteva zile pline de Volei pe  zăpadă.

România este reprezentată de șapte sportivi la primul turneu de volei pe zapadă din 2019 din Munții Erciyes, din Turcia: 3 băieți și 4 fete.

La masculin, România este reprezentată de: Necula Bogdan, Farcaș Tudorel și Mehedințeanu Bogdan, iar la feminin de: Savastița Gabriela, Corcoz Iustina, Sandu Mădălina și Hododi Ioana Sorina.

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!