CSM București, al doilea succes în Liga Campionilor!

Data: 22 septembrie 2020, 12:15 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa feminină de handbal a Clubului Sportiv Municipal București s-a impus duminică, 20 septembrie, în deplasare, în fața formației daneze Team Esbjerg, scor 30-29, partidă contând pentru Grupa A a Women’s EHF Champions League.

Aceasta este cea de-a doua victorie a tigroaicelor din tot atâtea partide în actualul sezon al Ligii Campionilor, după succesul de pe teren propriu din prima rundă cu Metz Handball, 31-26.

Victoria de la Esbjerg a fost parafată în ultima secundă a meciului, golul victoriei echipei CSM București fiind reușit de cea mai bună jucătoare a lumii, Cristina Neagu!

Meciul disputat la „Blue Water Dokken” din Esbjerg a debutat sub semnul echilibrului, după care fetele de la CSM București au turat motoarele și s-au distanțat la un moment dat chiar și la șase goluri. Campioana Danemarcei nu a cedat însă. Prestația portarului Rikke Poulsen a ridicat moralul nordicelor, care au recuperat din diferență reușind în cele din urmă să egaleze. La ultima față a meciului însă CSM a reușit să înscrie prin Cristina Neagu!
În urma acestui succes, CSM București e pe primul loc în Grupa A!

Team Esbjerg – CSM București 29-30 (15-17)
„Blue Water Dokken”, Esbjerg
Spectatori: 450
Arbitri: Geraets, Geraets (Olanda)
Au marcat:
Esbjerg
: Frey 7, Solberg 6, Tranborg 5, Ingstad 4, Breistol 3, Frafjord 1, Jacobsen 1, Jensen 1, Nielsen 1. Antrenor: Jesper Jensen
CSM București: Neagu 10, Dembele 5, Pintea 4, Omoregie 4, Lazovici 3, C. Martin 2, Perianu 1, Moisă 1. Antrenor: Adrian Vasile

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Sursa: CSM București

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!