Șapte medalii pentru România la Campionatele Europene de Canotaj Juniori de la Belgrad

Data: 27 septembrie 2020, 22:37 | Autor: Nănuț Mădălina

Duminică, 27 septembrie, s-au disputat finalele Campionatelor Europene de Canotaj Juniori de la Belgrad, Serbia.

Juniorii români au reușit să câștige șapte medalii: cinci de aur și două de argint.

Medaliile au fost obținute după cum urmează:
– Aur câștigat de România la Campionatele Europene de Canotaj la Juniori la opt plus unu feminin, echipaj format din: Diana-Ionela Petian, Florentina-Georgiana Neculaeasa, Cornelia-Dumitrita Tincu, Ancuta-Adelina Ungurean, Mihaela-Cosmina Dram, Alexandra-Georgiana Ruscuta, Manuela-Gabriela Lungu, Mariana-Laura Dumitru și Victoria-Stefania Peteanu (JW8+)
– Aur pentru echipajul de patru rame masculin format din: Sebastian Timis, Toader-Iulian Merila, Andrei-Petrisor Axintoi și Marius-Gabriel Lungu (JM4-) la Campionatele Europene de Canotaj la Juniori!
– Aur pentru România la Campionatele Europene de Canotaj la Juniori, desfășurate la Belgrad (Serbia), pentru Andrei Mandrila și Claudiu Neamtu (JM2-) la două rame masculin.
– Aur pentru România la Campionatele Europene de Canotaj la Juniori 2020 pentru Estera-Costina-Beatrice Vilceanu și Elena-Diana Suta (JW2-) la dublu rame feminin.
– Aur pentru România la Campionatele Europene de Canotaj la Juniori 2020 câștigat de Patricia Cires, Andrada-Maria Morosanu, Emanuela-Ioana Ciotau și Adelina Florina Vezeteu ,(JW4x), în proba de patru vâsle.
– Medalie de argint obținută de sportivul Cristian-Vasile Nicoara în proba de simplu vâsle masculin (JM1x) pentru România, în cadrul Campionatelor Europene de Canotaj la Juniori.
– Felicitări Ionela-Petruta Popa, Elena-Andreea Cerbu, Alexandra-Cornelia Ionel, Georgelia Stoica, Victoria-Stefania Petreanu pentru medalia de argint pentru România la Campionatele Europene de Canotaj la Juniori, obținută în proba de,JW4+, de 4 plus unu rame.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

.

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!