CSM București s-a impus la șase goluri în turul cu RK Borac Banja Luka, în Challenge Cup

Data: 24 martie 2019, 9:38 | Autor: Kadi Bulgakov

Handbaliștii de la CSM București sunt aproape calificați în Final Four-ul cupelor europene, după victoria din manșa tur la șase goluri în sferurile Cupei Challnge, cu RK Borac Banja Luka, scor 25-19.

Sportivii clubului bucureștean au dominat jocul, având, în anumite momente și nouă goluri în plus pe tabela de marcaj.

”Tigrii” spun că sunt neînfrâncați în privința returului din Bosnia, programat sâmbătă viitoare, în sala în care peste 3500 de oameni creează un adevărat vulcan la meciurile lui Borac.

”Ne-am fi dorit o victorie mult mai concludentă, pentru că în Bosnia va fi un meci crunt. Ei au o sală incredibilă, mulți suporteri fantastici care îi vor împinge de la spate. Dacă noi facem ce avem de făcut, n-ar trebui să avem probleme în privința calificării.Trebuie doar să fim concentrați sută la sută” – Vlad Rotaru, pivot CSM București.

”Suntem mulțumiți că am câștigat, dar puteam păstra o diferență mai mare, pentru că la un moment dat am avut și nouă goluri avans. Este totuși o victorie, un pas important pentru calificarea în semifinale. Ne ducem în Bosnia să câștigăm. Mario Blazevic ne-a povestit că fanii celor de la Borac fac o atmosferă incendiară, dar ne motivează așa ceva” – Chike Onyejekwe, extremă CSM București.

chiche-csm-bucuresti-handbal-masculin

Vor să păstreze Cupa Challenge în România

”Cupa Challenge va fi o afacere românească”, sunt siguri jucătorii de la CSM , care vor să demonstreze că pot și ei câștiga trofeul, așa cum au făcut-o cei de la Turda, sezonul trecut.

În plus, trei dintre jucătorii de la CSM, Onyejekwe, Ciobanu și Ramba au deja medaliile de campioni în palmares, câștigate în anul 2015, când ei jucau pentru Odorheiu Secuiesc.

”Îmi doresc să cuceresc trofeul Cupei Challenge, ar fi a doua oară, chiar glumeam cu Ionuț Ciobanu și Ionuț Ramba pe această temă. Este loc mereu de trofee și medalii” – Chike Onyejekwe, extremă CSM București.

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!